Kesä 2017

Kevät keikkuen tuli ja toi tullessaan aivan omanlaisensa kesän, säiden puolesta ainakin!

Uusia kesätuulia puhaltaa myös Joviaalissa. Jäimme juhannukselta kesätauolle Koivu ja Tähti -kulttuurikeskuksen sulkiessa ovensa pariksi viikoksi. Avaamme kesätauon jälkeen ma 10.7. ja heinäkuun ajan palvelemme klo 10-16.

Kesäkuussa myös Joviaalin poppoo päivittyi, kun Riitta jättäytyi pois porukasta uusien haasteiden vuoksi. Riitta sai rapean parin vuoden ajan Elisan, Tiian, Julian, Leenan ja Annen huippuseurassa rakentaa Joviaalista leppoisa kahvittelu-, lounas- ja kokouspaikka, jonka kunnianhimoisena tarkoituksena on ollut tarjota Muhoksella ei vain tuoreita kahvilaherkkuja ja mielenkiintoista osa-aikaista työtä pääasiassa pienten lasten äideille, mutta tuoda myös Koivu&Tähti -kulttuurikeskukseen monipuolista palvelutarjontaa ja mielenkiintoisia tapahtumia laidasta laitaan.

Riitta jää iloisin mielin kannustamaan Joviaalia etäämpää, sillä Joviaalin vetovastuun on kevään aikana pikkuhiljaa lunastanut Joviaalin oma Elisa. Ihana Elisa on ollut mukana Joviaalin toiminnassa aivan alusta saakka ja jatkaa edelleen Joviaalin asiakkaiden palvelemista tinkimättömän ystävällisesti, leppoisasti ja suurella sydämellä. Tervetuloa siis jatkossakin huikeisiin tapahtumiin, houkuttelevien herkkujen ja kiinnostavien kulttuurikokemusten ääreen.

Nautitaan siis tässä kesäsydämellä täysin henkäyksin näistä vaihtuvista säistä, kesän tuoksusta ja ympärivuorokautisesta valosta. Tervetuloa moikkaamaan joviaalilaisia taas 10.7. alkaen.

Hymyillään kun tavataan,

Riitta