Kevään korvalla – keväisiä kuulumisia Joviaalista

12439409_892098387569761_6215955461509751636_n

Niin se vain vuoden ensimmäinen neljännes taittui taakse ja kevään voi sanoa tulleen. Joviaalin yksivuotisjuhlat toukokuussa lähenevät ja mieli on korkealla –johtunee varmaankin lisääntyneestä auringonpaisteesta.

Tai sitten siitä, että olemme saaneet huikean vitriinillisen muhoslaisten käsityötaiteilijoiden upeita lahjatuotteita myyntiin. Niitä jää vähän väliä tuijottamaan, niin hurmaavia ovat. Tulkaa katsomaan ja ostakaa samalla pieni pala Muhosta mukaan. Erinomaisia lahjaideoita toiselle paikkakunnalle muuttaneen kaverin koti-ikävää helpottamaan. Lisätietoa tuotteista löytyy vaikkapa täältä: http://www.savi-jonttu.fi/, http://www.pienetoranssit.com/ ja http://verikoira.spreadshirt.fi/

Joviaalin suosituilla lounaskeitoilla päästään lämmittelemään vielä huhtikuun  keskiviikkojen ajan, ja toukokuussa lounasvalikoima täydentyy kesäisemmillä herkuilla. Lisäsimme loppukevään keittolistan myös nettisivuille – kiitos annetusta palautteesta! Palautetta toivomme saavamme runsaasti jatkossakin, niin pääsemme parantamaan palvelua.

Kesäksi petraamme kylmien juomien valikoimaa ja lisäämme rapsakat toastit tarjontaan. Ylikiiminkiläisen Sortolan tilan (http://www.sortolanjaatelo.fi/)  lähijäätelöt ovat valikoimassa, samoin kuin kaikki tutuksi tulleet tuoreet, raikkaat herkut. Herkut voi nautiskella sisällä Joviaalissa, meidän terassilla (!) tai hakea mukaansa, vaikka piknikille.

Koivu ja Tähti -kulttuurikeskuksessa tapahtuu monenlaista pitkin vuotta. Kulttuurikeskuksen tapahtumista pyritään ilmoittamaan Muhoksen kunnan tapahtumakalenterissa, kulttuurikeskuksen näyttelyaulassa olevilla ilmoitustauluilla ja Joviaalin facebookissa. Kannattaa myös seurata paikallislehti Tervareittiä (http://tervareitti.fi).

Koulujen kesäloman ajan kulttuurikeskus on lauantait suljettuina, mutta arkisin pääsee herkkuja nappaamaan aikaisesta aamusta iltamyöhään. Kulttuurikeskus on kesätauolla juhannuksesta kahden viikon ajan, suurin osa kesästä ollaan auki kuitenkin. Tervetuloa!