Kahvilan tarjonta

Kirjastokahvila Joviaali tarjoaa kevyttä lounasta, makeita ja suolaisia välipaloja sekä kuumia ja kylmiä juomia aamusta iltaan. Kahvilan tarjonta uudistuu kausittain ja pyrimme perustamaan valikoiman vaihtuviin paikallisiin sesonkimakuihin.

Valikoimassamme on keitot, salaatti- ja uuniperuna-annokset, tuoreet croissantit, täytetyt patongit, talon juustokakut, suussasulavat suklaakakut, kuorrutetut muffinssit, päivän tuoreet pullat ynnä muut herkut. Tuoreet hedelmät ja päivän rahkat tarjotaan näppäristä pikareista. Pikarit voi ottaa mukaan helposti napsittavana välipalana, joka antaa aterioiden välissä enegiaa isommille sekä pienemmille.

Pyrimme tarjoamaan tuoreita kauden makuja ja hyödyntämään tarjonnassa lähialueen tuottajien tuotteita. Valikoimasta löytyy: Muhoksen oman Viskaalin lihatuotteita, oululaisen Palvelutukku Pohjoisen maan antimia, ylikiiminkiläisen Sortolan Jäätelön lähijäätelöitä ja oulunsalolaisen Nelituulian suklaita.

Otamme mielellämme myös uusia paikallisia herkkuja myyntiin, ja suunnittelemme niitä yhdessä tuottajien kanssa, joten tuottaja: tule rohkeasti juttelemaan jos mielessäsi kytee yhteistyöehdotus.