Koivu&Tähti After Work -kahviklubit

kahviklubi

Meitä Joviaalilaisia yhdistää rakkaus elävää musiikkia, esittävää taidetta ja uusia kulttuurielämyksiä kohtaan. Sydän vaan nauttii kun kuulee taidokasta musisointia tai pääsee seuraamaan kun joku tekee jotain mitä osaa ja mistä tykkää kovasti.

Perjantaina 30.9.2016 klo 17.30 alkaen starttaa kaikille muhoslaisille avoin, kuukausittain toteutuva, matalan kynnyksen kahviklubi Koivu&Tähti -kulttuurikeskuksen aulassa. Eli elävää musiikkia & esittävää taidetta alkuillasta kuukausittain omalla kylällä!

Klubeissa ääneen pääsee kuukausittain jokin tietty instrumentti, taiteenlaji tai tyylisuunta. Otamme aplodein vastaan oman taiteenlajinsa osaajat, jotka ovat harjoitelleet niin että haluavat jakaa osaamistaan muillekin. Yleisö saa hurrata eturivissä, istua coolisti kahvilan pöydissä tai varovaisesti kuulostella menoa kirjaston puolella, ihan oman tunnelmansa mukaan. Esitykset pyritään rakentamaan lyhyiksi, kevyiksi ja helposti lähestyttäviksi.

Kaikkien aikojen ensimmäinen klubi käynnistyy oululaisen huilisti ja musiikkipedagogi Eero Blombergin esityksellä. Tässä hyvä tekosyy pyytää ystävä ulos ja päivittää kuulumiset teekupin ja hyvän musiikin ääressä. Kahviklubiin on vapaa pääsy ja kahvilassa on monenlaista iltapalaa myynnissä.

 

Kahviklubit tarjoaa Kirjastokahvila Joviaali ja Muhoksen kunta. Syksyn kahviklubit on avaus säännöllisten maksuttomien kulttuuritapahtumien suuntaan, ja sydämistämme toivomme mahdollisimman runsasta osanottoa, jotta toiminta jatkuisi. Kaikki perheet, sinkut, seniorit ja juniorit ovat tervetulleita – toimintaa kehitetään yleisön toiveiden mukaan, ja paikalle toivotaan uteliasta yleisöä mukanaan avoin mieli ja positiivinen työviikon jälkeinen perjantai-fiilis.

Tervetuloa <3