Lokakuun Koivu&Tähti after work kahviklubi


Koivu&Tähti after work kahviklubit saivat upean startin viime kuussa – ja jatkoa seuraa.

Lokakuun Koivu&Tähti after work kahviklubissa pe 28.10. klo 17.30 pääsee akustinen kitara ääneen, kun saamme klubin estradille kitaristi-laulaja Tommi Henttusen. Tommi on Muhokselta lähtöisin oleva muusikko, joka on soittanut vuosia erilaisissa rock/pop-kokoonpanoissa. Lokakuun akustisella soolokeikalla Koivu ja Tähti –kulttuurikeskuksessa päästään kuulemaan sekä esiintyjän omia sävellyksiä että cover-sovituksia tutuista suomalaisista kappaleista.tommin-kuva

Kahviklubeihin on vapaa pääsy. Esitykset ovat kulttuurikeskuksen aulassa. Klubeissa ääneen pääsee kuukausittain jokin tietty instrumentti, taiteenlaji tai tyylisuunta. Esitykset pyritään rakentamaan lyhyiksi, kevyiksi ja helposti lähestyttäviksi. Kahvilassa on monenlaista iltapalaa myynnissä, ja samalla voi pistäytyä myös kirjastossa.

Syksyn kahviklubit on avaus säännöllisten maksuttomien kulttuuritapahtumien suuntaan, ja järjestäjät toivovat iltoihin runsasta osanottoa, jotta toiminta jatkuisi myös ensi vuonnakin. Kirjastokahvila Joviaali, Muhoksen kirjasto ja kulttuuritoimi toivottavat siis elävän musiikin ja esittävän taiteen ystävät sydämellisesti tervetulleeksi Koivu&Tähti after work kahviklubeihin aina kuun viimeisenä perjantai-iltana klo 17.30 alkaen!