Kokous- ja juhlatilaisuudet Koivu ja Tähti kulttuurikeskuksessa

 

Suunnitteletko kokoontumista Muhoksella? Muhoksen Koivu ja Tähti kulttuurikeskus on keskeinen kokoontumispaikka aina kymmenen hengen kokouksesta 300 hengen tilaisuuksiin saakka. Kulttuurikeskuksessa järjestetään vuosittain runsaasti tilaisuuksia: kokouksia, seminaareja, koulutuksia,  vuosijuhlia, näytöksiä, teatteriesityksiä, konsertteja, kirjanjulkaisutilaisuuksia ja näyttelynavajaisia.

Tilaisuuksiin varattavissa on kulttuurikeskuksn auditorio, minne mahtuu kerrallaan 50-300 henkilöä. Pienempiin tilaisuuksiin sopii kokoustila nimeltään Kotiseutuhuone, missä tilaa on muunneltavissa olevien seinärakenteiden ansiosta 10-50 henkilölle. Kulku kulttuurikeskukseen on valoisan näyttelyaulan kautta ja parkkitilaa lähietäisyydeltä löytyy hyvin. Herkulliset kokouskahvit ja -ruokailut saa tilattua Joviaalista. Ruokailut yli sadan henkilön seurueelle järjestyvät naapurirakennuksissa.

Kokoustiloissa on nykyaikainen kokousvälineistö ja kokouksen yhteyteen on etukäteen tilattavissa av-välineistö, pitopalvelut tai ohjelmapalvelut toiveiden mukaan. Toimimme hyvässä yhteistyössä muiden alueen yritysten kanssa ja räätälöimme mielellämme toiveidenne mukaisen tilaisuuden.

Yhteyttä voit ottaa joko puhelimitse: +358 40 1721316 tai sähköpostilla: varaukset.koivujatahti@muhos.fi

Tervetuloa kertomaan toiveistanne ja tutustumaan tiloihin!

Koivu ja Tähti -kulttuurikeskus