Kino

Ennakkoliput Cafe Joviaalista

Elokuvat alkavat jälleen pyöriä! Katso alta loppukesän huikea elokuvatarjonta!

Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily
La 7.8.21 klo 18
Ma 9.8.21 klo 18
Pe 13.8.21 klo 19
La 14.8.21 klo 19

Liput ennakkoon kirjastokahvila Joviaalista 2.8. alkaen, lippu 10€

Renny Harlinin ohjaamassa Luokkakokous 3 -elokuvassa panokset kovenevat, kaikki pelimerkit isketään pöytään ja painetaan kaasu pohjassa kohti väistämätöntä. Minkä ilta toi, sen aamu amputoi.

Elokuvaa tähdittävät Sami Hedberg, Aku Hirviniemi ja Jaajo Linnonmaa. Solar Filmsin elokuvan tuottavat Markus Selin ja Jukka Helle ja sen levittää Nordisk Film. Elokuva on jatkoa Luokkakokous ja Luokkakokous 2 – Polttarit -menestyselokuville.

Pertsa ja Kilu – ystävyys on ikuista
La 7.8.21 klo 16
Pe 13.8.21 klo 16
La 14.8.21 klo 17

Liput ennakkoon kirjastokahvila Joviaalista 2.8. alkaen, lippu 8€

Kotkan pankki ryöstetään ja samoihin aikoihin katoaa arvokas huvijahti. Kun ryöstäjä yrittää päästä Tukholmaan tyttöystävänsä kanssa, joutuu hänen ohjastamansa huvijahti myrskyyn ja ajautuu karille. Ryöstösaalis painuu pohjaan jahdin mukana.

Paikalle osuu kaksi poikaa, Pertsa ja Kilu, jotka pelastavat pariskunnan merestä. Totuus alkaa valjeta pojille vasta heidän kuullessaan ryöstöuutisesta. He ovat tietämättään pelastaneet pankkirosvon. Alkaa vauhdikas ja jännittävä kilpajuoksu, kun Pertsa ja Kilu yrittävät etsiä uponneen huvijahdin, ja samaan aikaan pankkirosvo yrittää päästä nostamaan saaliin meren pohjasta.

Spirit – Kesyttämätön
La 7.8.21 klo 13
Ma 9.8.21 klo 16
La 14.8.21 klo 15

Liput ennakkoon kirjastokahvila Joviaalista 2.8. alkaen, lippu 8€

Nuori Lucky löytää sukulaissielun kohdatessaan villihevosen – ja edessä on unohtumaton seikkailu! Spirit – Kesyttämätön laukkaa elokuvateattereihin, nouse ratsaille ja kiidä kohti seikkailua!

70 on vain numero
Pe 27.8. klo 19
Lippu 10 €

Lavalla Seija säihkyy yleisön rakastavien katseiden valossa, mutta kotonaan hän syö kylmää nakkia ja juo piimää yksin yönälkäänsä. Stailisti Shanella (Misa Palander) on hänen läheisin ihmisensä. Seija on oppinut suojaamaan yksityisyyttään pakon edessä, mutta suojaus toimii myös eristeenä, ja vaikka Seija on ”koko kansan rakastama”, hänen on vaikea päästää lähelleen ketään. Seija tapaa biisinkirjoitusleirillä Laurin (Mikko Nousiainen) ja yhteistyön tuoksinassa päästää itsensä rakastumaan. Seijan olisi uskallettava astua  jumalattaren korokkeeltaan ihmisten pariin – ja kestettävä sen seuraukset.
Vaikka jumalattaret eivät täytä vuosia, tuo rakkaus eteen asioita, joissa ikä onkin voimavara eikä rasite. Elokuva on kunnianosoitus suomalaisille naisartisteille ja elokuvassa kuullaan useita koko kansan rakastamia hittejä.